Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)200g240kcal6g8.2g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.84g295kcal11.2g57.4g2g3.2g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Tonnikala vedessä 150g156kcal33.6g0g2.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%42g119kcal12.3g1.1g7.2g0g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Oivariini, 752.5g17kcal0g0g1.9g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g50g5.8kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1941kcal159.2g136.2g82g7.4g
Valittu annoskoko660g970kcal79.6g68.1g41g3.7g
Annoskoko puolitettuna330g485kcal39.8g34.1g20.5g1.9g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842