Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)266g320kcal8g10.9g26.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.113g394kcal15g76.5g2.7g4.3g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu73g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Tonnikala vedessä 200g209kcal44.8g0g3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%57g158kcal16.4g1.4g9.6g0g
Katkarapu 67g46kcal9.6g0g0.7g0g
Oivariini, 753.3g23kcal0g0g2.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g67g7.8kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2588kcal212.8g181.2g109.6g10g
Valittu annoskoko880g1294kcal106.4g90.6g54.8g5g
Annoskoko puolitettuna440g647kcal53.2g45.3g27.4g2.5g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842