JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g120g36kcal1.2g7.2g0.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g48g43kcal2.4g7.2g0.5g0.2g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Timjami 2g5.6kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g232kcal9.2g43g1.8g3g
Valittu annoskoko188g116kcal4.6g21.5g0.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna94g58kcal2.3g10.8g0.5g0.8g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382