JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g149g45kcal1.5g9g0.3g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g60g54kcal3g9g0.6g0.2g
Valkosipuli 10g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.5g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Timjami 2.5g7kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g291kcal11.4g53.8g2.6g3.4g
Valittu annoskoko235g146kcal5.7g26.9g1.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna118g73kcal2.9g13.5g0.7g0.9g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382