JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g179g54kcal1.8g10.8g0.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g72g65kcal3.6g10.8g0.7g0.3g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3g3.9kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Timjami 3g8.4kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g349kcal13.8g64.6g3.2g4.4g
Valittu annoskoko282g175kcal6.9g32.3g1.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna141g87kcal3.5g16.2g0.8g1.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382