JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g209g63kcal2.1g12.5g0.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g84g75kcal4.2g12.5g0.8g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.2g0.1g0.3g
Basilika, tuore 3.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3.5g4.6kcal0.1g0.7g0.2g0.5g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana658g407kcal15.8g75g3.6g5.4g
Valittu annoskoko329g204kcal7.9g37.5g1.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna165g102kcal4g18.8g0.9g1.4g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382