JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g269g81kcal2.7g16.1g0.5g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g108g97kcal5.4g16.1g1.1g0.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Basilika, tuore 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4.5g5.9kcal0.1g0.9g0.3g0.6g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g524kcal20.2g96.2g4.6g6.8g
Valittu annoskoko423g262kcal10.1g48.1g2.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna212g131kcal5.1g24.1g1.2g1.7g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382