JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g30g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g12g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g58kcal2g10.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko47g29kcal1g5.3g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.1g11.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382