JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g600g180kcal6g36g1.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g240g216kcal12g36g2.4g1g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g10g13kcal0.3g2.1g0.6g1.4g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g1169kcal45.4g215.8g10.6g15.2g
Valittu annoskoko944g584kcal22.7g107.9g5.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna472g292kcal11.4g54g2.7g3.8g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382