Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)450g567kcal85g15.3g18g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton15g108kcal0g0g12g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta15g9kcal0.2g0.8g0.5g0g
Kevytkerma300g360kcal9.6g13.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g2280kcal195.6g85.8g127.6g10g
Valittu annoskoko1032g1140kcal97.8g42.9g63.8g5g
Annoskoko puolitettuna516g570kcal48.9g21.5g31.9g2.5g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787