Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)75g95kcal14.2g2.5g3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.5g18kcal0g0g2g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta2.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g380kcal32.4g14.2g21.2g1.6g
Valittu annoskoko172g190kcal16.2g7.1g10.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g95kcal8.1g3.6g5.3g0.4g
Arvot/100g100g111kcal9.4g4.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787