Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)750g945kcal141.7g25.5g30g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g70g63kcal2.1g2.5g4.9g0.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton25g180kcal0g0g20g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta25g15kcal0.4g1.4g0.9g0g
Kevytkerma500g600kcal16g22.5g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g3800kcal326g143.2g213g16.8g
Valittu annoskoko1720g1900kcal163g71.6g106.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna860g950kcal81.5g35.8g53.3g4.2g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787