Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)4361g5494kcal824.1g148.3g174.4g0g
Sipuli (kuorittu)581g157kcal7.6g27.9g1.2g9.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1454g407kcal8.7g86.5g2.9g36.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g407g366kcal12.2g14.2g28.5g2.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton145g1047kcal0g0g116.3g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta145g87kcal2.2g8g5.1g0g
Kevytkerma2907g3488kcal93g130.8g290.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22093kcal1895.6g831.4g1238.2g98g
Valittu annoskoko10000g11047kcal947.8g415.7g619.1g49g
Annoskoko puolitettuna5000g5523kcal473.9g207.9g309.6g24.5g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787