Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)900g1134kcal170.1g30.6g36g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton30g216kcal0g0g24g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta30g18kcal0.5g1.7g1.1g0g
Kevytkerma600g720kcal19.2g27g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g4560kcal391.4g171.6g255.6g20.2g
Valittu annoskoko2064g2280kcal195.7g85.8g127.8g10.1g
Annoskoko puolitettuna1032g1140kcal97.9g42.9g63.9g5.1g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787