Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1800g2268kcal340.2g61.2g72g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton60g432kcal0g0g48g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta60g36kcal0.9g3.3g2.1g0g
Kevytkerma1200g1440kcal38.4g54g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g9120kcal782.4g343.2g511.2g40.6g
Valittu annoskoko4128g4560kcal391.2g171.6g255.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna2064g2280kcal195.6g85.8g127.8g10.2g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787