Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2100g2646kcal396.9g71.4g84g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g196g176kcal5.9g6.9g13.7g1.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton70g504kcal0g0g56g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta70g42kcal1.1g3.9g2.5g0g
Kevytkerma1400g1680kcal44.8g63g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g10640kcal913g400.4g596.4g47.4g
Valittu annoskoko4816g5320kcal456.5g200.2g298.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna2408g2660kcal228.3g100.1g149.1g11.9g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787