Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2180g2747kcal412.1g74.1g87.2g0g
Sipuli (kuorittu)291g79kcal3.8g14g0.6g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g727g204kcal4.4g43.2g1.5g18.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g204g183kcal6.1g7.1g14.2g1.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton73g523kcal0g0g58.1g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta73g44kcal1.1g4g2.5g0g
Kevytkerma1454g1744kcal46.5g65.4g145.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11047kcal948g415.6g618.8g49g
Valittu annoskoko5000g5523kcal474g207.8g309.4g24.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2762kcal237g103.9g154.7g12.3g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787