Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2400g3024kcal453.6g81.6g96g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g224g202kcal6.7g7.8g15.7g1.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton80g576kcal0g0g64g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta80g48kcal1.2g4.4g2.8g0g
Kevytkerma1600g1920kcal51.2g72g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g12160kcal1043.4g457.6g681.4g54g
Valittu annoskoko5504g6080kcal521.7g228.8g340.7g27g
Annoskoko puolitettuna2752g3040kcal260.9g114.4g170.4g13.5g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787