Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)3000g3780kcal567g102g120g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g280g252kcal8.4g9.8g19.6g2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton100g720kcal0g0g80g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta100g60kcal1.5g5.5g3.5g0g
Kevytkerma2000g2400kcal64g90g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g15200kcal1304.2g572g851.8g67.6g
Valittu annoskoko6880g7600kcal652.1g286g425.9g33.8g
Annoskoko puolitettuna3440g3800kcal326.1g143g213g16.9g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787