Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.3g22kcal1.1g1g1.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g1232kcal87.6g93.2g47.8g33g
Valittu annoskoko1491g616kcal43.8g46.6g23.9g16.5g
Annoskoko puolitettuna746g308kcal21.9g23.3g12g8.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046