Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 626g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g36kcal1.8g1.7g2.5g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g2052kcal145.8g155.4g80.2g55.2g
Valittu annoskoko2485g1026kcal72.9g77.7g40.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna1243g513kcal36.5g38.9g20.1g13.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046