Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)22g57kcal2.9g2.6g4g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g3281kcal233.4g248.2g128g88g
Valittu annoskoko3972g1640kcal116.7g124.1g64g44g
Annoskoko puolitettuna1986g820kcal58.4g62.1g32g22g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046