Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1126g395kcal52g22g3.4g28.2g
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Peruna, keskikokoinen 60g676g405kcal10.1g87.8g0.7g6.1g
Vesi1577g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g64kcal3.2g3g4.5g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g282g788kcal53.5g0g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8946g3694kcal262.8g279.6g144.2g99.2g
Valittu annoskoko4473g1847kcal131.4g139.8g72.1g49.6g
Annoskoko puolitettuna2237g924kcal65.7g69.9g36.1g24.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046