Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1251g439kcal57.8g24.4g3.8g31.3g
Purjosipuli 501g115kcal9.1g12g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Peruna, keskikokoinen 60g751g451kcal11.3g97.6g0.8g6.8g
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)28g72kcal3.6g3.3g5g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g313g876kcal59.4g0g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g4105kcal292.2g310.6g160.4g110.2g
Valittu annoskoko4970g2053kcal146.1g155.3g80.2g55.1g
Annoskoko puolitettuna2485g1026kcal73.1g77.7g40.1g27.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046