Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.5g14kcal0.7g0.7g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g821kcal58.6g62.2g32.4g22.2g
Valittu annoskoko994g411kcal29.3g31.1g16.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna497g205kcal14.7g15.6g8.1g5.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046