Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 500g297kcal49g15g2g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g100g327kcal21g60.5g1g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Jauheliha, sika-nauta 1100g2436kcal192.5g0g187g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g8064kcal740g151.6g500.4g0g
Valittu annoskoko2310g4032kcal370g75.8g250.2g0g
Annoskoko puolitettuna1155g2016kcal185g37.9g125.1g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454