Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 50g30kcal4.9g1.5g0.2g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g10g33kcal2.1g6.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 111g245kcal19.3g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g810kcal74.2g15.2g50.2g0g
Valittu annoskoko232g405kcal37.1g7.6g25.1g0g
Annoskoko puolitettuna116g203kcal18.6g3.8g12.6g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454