Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 100g60kcal9.9g3g0.4g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g20g66kcal4.2g12.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g167kcal19.1g0g10g0g
Jauheliha, sika-nauta 221g489kcal38.7g0g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1620kcal148.8g30.6g100.6g0g
Valittu annoskoko464g810kcal74.4g15.3g50.3g0g
Annoskoko puolitettuna232g405kcal37.2g7.7g25.2g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454