Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 151g89kcal14.8g4.5g0.6g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g30g99kcal6.3g18.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha151g250kcal28.6g0g15.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 331g734kcal58g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g2430kcal223g45.6g150.8g0g
Valittu annoskoko696g1215kcal111.5g22.8g75.4g0g
Annoskoko puolitettuna348g608kcal55.8g11.4g37.7g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454