Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 176g104kcal17.2g5.3g0.7g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g35g115kcal7.4g21.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha176g292kcal33.4g0g17.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 387g856kcal67.7g0g65.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g2834kcal260.2g53.4g176g0g
Valittu annoskoko812g1417kcal130.1g26.7g88g0g
Annoskoko puolitettuna406g709kcal65.1g13.4g44g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454