Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 201g119kcal19.7g6g0.8g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g40g131kcal8.4g24.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha201g333kcal38.2g0g20.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 442g979kcal77.3g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3240kcal297.2g60.8g201g0g
Valittu annoskoko928g1620kcal148.6g30.4g100.5g0g
Annoskoko puolitettuna464g810kcal74.3g15.2g50.3g0g
Arvot/100g100g175kcal16g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454