Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g234g402kcal46.7g0g23.4g0g
Punajuuri 334g128kcal3.3g23g0.7g8.3g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Ohrasuurimo 57g183kcal4.7g35.8g1.1g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 134g45kcal4.1g6.5g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 83g136kcal2.3g2.3g12.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.7g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen6.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g1935kcal126.6g157.6g78.4g32.8g
Valittu annoskoko1264g967kcal63.3g78.8g39.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna632g484kcal31.7g39.4g19.6g8.2g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363