Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g292g502kcal58.4g0g29.2g0g
Punajuuri 417g160kcal4.2g28.8g0.8g10.4g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Ohrasuurimo 71g229kcal5.8g44.8g1.4g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 167g57kcal5.1g8.2g0.2g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 104g170kcal2.8g2.8g15.6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.6g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen8.3g3.3kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g2419kcal158.4g196.8g97.8g41g
Valittu annoskoko1580g1209kcal79.2g98.4g48.9g20.5g
Annoskoko puolitettuna790g605kcal39.6g49.2g24.5g10.3g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363