Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g350g602kcal70g0g35g0g
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Ohrasuurimo 85g274kcal7g53.7g1.7g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 125g204kcal3.4g3.4g18.8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3788g2899kcal189.8g235.6g117.2g49g
Valittu annoskoko1894g1449kcal94.9g117.8g58.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna947g725kcal47.5g58.9g29.3g12.3g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363