Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g58g100kcal11.7g0g5.8g0g
Punajuuri 83g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Ohrasuurimo 14g46kcal1.2g9g0.3g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 33g11kcal1g1.6g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 21g34kcal0.6g0.6g3.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g484kcal31.8g39.6g19.6g8.2g
Valittu annoskoko316g242kcal15.9g19.8g9.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna158g121kcal8g9.9g4.9g2.1g
Arvot/100g100g77kcal5g6.3g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363