Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g117g201kcal23.4g0g11.7g0g
Punajuuri 167g64kcal1.7g11.5g0.3g4.2g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Ohrasuurimo 28g91kcal2.3g17.9g0.6g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 67g23kcal2g3.3g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 42g68kcal1.1g1.1g6.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g967kcal63.4g78.4g39g16.4g
Valittu annoskoko632g484kcal31.7g39.2g19.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna316g242kcal15.9g19.6g9.8g4.1g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363