Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g1400g2408kcal280g0g140g0g
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Ohrasuurimo 340g1096kcal28.1g214.7g6.8g25.8g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800g271kcal24.5g39.2g0.8g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 500g817kcal13.5g13.5g75g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15152g11596kcal759.2g942.4g468.8g196.4g
Valittu annoskoko7576g5798kcal379.6g471.2g234.4g98.2g
Annoskoko puolitettuna3788g2899kcal189.8g235.6g117.2g49.1g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363