Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g175g301kcal35g0g17.5g0g
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.3g0.5g6.3g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Ohrasuurimo 43g137kcal3.5g26.9g0.9g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 63g102kcal1.7g1.7g9.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g1451kcal95g118.2g58.8g24.8g
Valittu annoskoko948g726kcal47.5g59.1g29.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna474g363kcal23.8g29.6g14.7g6.2g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363