Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Aura Gold homejuusto, Valio90g306kcal18g0g26.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g10g25kcal0.6g2.2g1.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15g17kcal0.1g3.5g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2264g1239kcal78.6g42.2g77.8g21g
Valittu annoskoko1132g620kcal39.3g21.1g38.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna566g310kcal19.7g10.6g19.5g5.3g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675