Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Aura Gold homejuusto, Valio113g383kcal22.5g0g32.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%125g150kcal3.6g5.6g12.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g13g31kcal0.7g2.8g1.9g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g19g21kcal0.1g4.3g0g0g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2830g1549kcal98.4g52.6g97.4g26.4g
Valittu annoskoko1415g775kcal49.2g26.3g48.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna708g387kcal24.6g13.2g24.4g6.6g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675