Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 541g190kcal25g10.5g1.6g13.5g
Aura Gold homejuusto, Valio135g459kcal27g0g39.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%150g180kcal4.4g6.8g15g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g15g38kcal0.8g3.3g2.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g23g25kcal0.2g5.2g0g0g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3396g1859kcal118.2g63.2g116.8g31.4g
Valittu annoskoko1698g930kcal59.1g31.6g58.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna849g465kcal29.6g15.8g29.2g7.9g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675