Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Parsakaali brokkoli 631g221kcal29.1g12.3g1.9g15.8g
Aura Gold homejuusto, Valio158g536kcal31.5g0g45.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%175g210kcal5.1g7.9g17.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g18g44kcal1g3.9g2.6g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g26g30kcal0.2g6g0g0g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3962g2169kcal138g73.4g136g36.6g
Valittu annoskoko1981g1085kcal69g36.7g68g18.3g
Annoskoko puolitettuna991g542kcal34.5g18.4g34g9.2g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675