Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Parsakaali brokkoli 721g253kcal33.3g14.1g2.2g18g
Aura Gold homejuusto, Valio180g613kcal36g0g52.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g20g50kcal1.1g4.4g3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g30g34kcal0.2g6.9g0g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4528g2479kcal157.4g84g155.4g42g
Valittu annoskoko2264g1240kcal78.7g42g77.7g21g
Annoskoko puolitettuna1132g620kcal39.4g21g38.9g10.5g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675