Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 811g284kcal37.5g15.8g2.4g20.3g
Aura Gold homejuusto, Valio203g689kcal40.5g0g58.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%225g270kcal6.5g10.1g22.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g23g56kcal1.2g5g3.4g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g34g38kcal0.2g7.8g0g0g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5094g2789kcal177g94.6g175g47.2g
Valittu annoskoko2547g1395kcal88.5g47.3g87.5g23.6g
Annoskoko puolitettuna1274g697kcal44.3g23.7g43.8g11.8g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675