Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.3g
Aura Gold homejuusto, Valio23g77kcal4.5g0g6.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%25g30kcal0.7g1.1g2.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g2.5g6.3kcal0.1g0.6g0.4g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.8g4.2kcal0g0.9g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g310kcal19.8g10.8g19.4g5.2g
Valittu annoskoko283g155kcal9.9g5.4g9.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna142g78kcal5g2.7g4.9g1.3g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675