Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 180g63kcal8.3g3.5g0.5g4.5g
Aura Gold homejuusto, Valio45g153kcal9g0g13.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.4g2.2g5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g5g13kcal0.3g1.1g0.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7.5g8.5kcal0.1g1.7g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1131g619kcal39.4g20.8g38.8g10.4g
Valittu annoskoko566g310kcal19.7g10.4g19.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna283g155kcal9.9g5.2g9.7g2.6g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.8g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675