Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 160g206kcal33.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4g29kcal0g0g3.2g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g156g53kcal2.2g9.4g0.8g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g8g11kcal0.1g2.5g0g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g80g14kcal0.3g2g0.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g84g92kcal2.5g5.5g6.7g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g14g42kcal3.5g0.4g3.1g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss40g124kcal9.6g0.3g9.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras100g350kcal13g70g1.5g3g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g2721kcal161g269.8g107.2g14.6g
Valittu annoskoko1504g1361kcal80.5g134.9g53.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna752g680kcal40.3g67.5g26.8g3.7g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155