Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 180g231kcal37.4g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g176g60kcal2.5g10.5g0.9g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g9g12kcal0.1g2.9g0g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g90g15kcal0.4g2.3g0.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 450g285kcal13.5g21.6g15.7g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g95g104kcal2.8g6.1g7.6g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g16g47kcal3.9g0.5g3.5g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss45g140kcal10.8g0.4g10.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras113g394kcal14.6g78.8g1.7g3.4g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g3062kcal181.6g304g120.6g16.4g
Valittu annoskoko1692g1531kcal90.8g152g60.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna846g765kcal45.4g76g30.2g4.1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155