Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 20g26kcal4.2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g20g6.6kcal0.3g1.2g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g10g1.7kcal0g0.3g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 50g32kcal1.5g2.4g1.7g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g11g12kcal0.3g0.7g0.8g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g1.7g5.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss5g16kcal1.2g0g1.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras13g44kcal1.6g8.8g0.2g0.4g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g340kcal20.2g34g13.2g1.8g
Valittu annoskoko188g170kcal10.1g17g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna94g85kcal5.1g8.5g3.3g0.5g
Arvot/100g100g90kcal5.4g9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155