Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 200g257kcal41.5g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g195g66kcal2.7g11.7g1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g10g14kcal0.1g3.2g0g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g100g17kcal0.4g2.5g0.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g105g116kcal3.2g6.8g8.4g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g18g53kcal4.4g0.5g3.8g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss50g155kcal12g0.4g11.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras125g438kcal16.3g87.5g1.9g3.8g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g3402kcal202g337.4g134.2g18g
Valittu annoskoko1880g1701kcal101g168.7g67.1g9g
Annoskoko puolitettuna940g850kcal50.5g84.4g33.6g4.5g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155